Handelsbetingelser

VIRKSOMHEDSINFORMATION
Buksecompagniet A/S
Søndergade 2-3
8600 Silkeborg
CVR-nr: 41198087

Tlf. til webshop: +45 53 60 99 00
Tlf. til butik: +45 86 82 03 34

Mail til webshop: info@andpants.com
Mail til butik: info@buksecompagniet.dk

AFGIVELSE AF ORDRE 
Afgivelse af ordre på AndPants.com er ikke en juridisk bindende aftale, og vi har mulighed for at annullere din ordre som følge af tekniske problemer, trykfejl eller udsolgte varer.  

Der afsendes en automatisk ordrebekræftelse til dig via den mail, du har oplyst, når ordren er lagt. Pengene trækkes først, når varen afsendes fra vores lager. Dette betyder også, at den automatiske ordrebekræftelse ikke er juridisk bindende. Aftalen er først bindende, når du modtager information om, at varen er afsendt. 

BETALING & PRISER
Vi modtager følgende kreditkort: Dankort, JCB, American Express, Mastercard og VISA.
Derudover accepterer vi også online-betalingsmidlerne: MobilePay og PayPal.

Der tages ikke gebyr ved betaling på AndPants.com.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes fra AndPants.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms. Dog kan moms være undtaget, hvis du bestiller til et land uden for Danmark og landet ikke er moms berettiget.

LEVERING 
Vi tilbyder levering via Postnord - både med og uden omdeling. Din pakke leveres indenfor 1-2 hverdage. AndPants.com sender alle pakker med et track & trace nummer, så din pakke altid kan spores, hvis der skulle opstå problemer. Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark ved køb over 800,-. Hvis din ordre er på under 800,- betaler du 49,- uanset om du vælger med eller uden omdeling.

Du har som kunde hos AndPants.com også mulighed for at afhente din ordre i vores fysiske butik i Silkeborg, Buksecompagniet. Her kan du vælge afhentning i butik som en mulighed under leveringsmetode. Du vil modtage en mail, når din ordre er klar til afhentning. Du kan afhente indenfor butikkens åbningstider, som er mandag-torsdag fra 10.00 til 17.30, fredag fra 10.00 til 18.00 og lørdag fra 10.00 til 15.00.

Vi sender også pakker til udlandet. Fragtprisen afhænger af, hvilket land pakken skal sendes til.

OBS! Forlænget leveringstid kan dog forekomme ved udsalgs- og ferieperioder samt forsendelse til udlandet.

FORTRYDELSESRET & RETURNERING
Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager din ordre. Hvis du fortryder dit køb eller ønsker at returnere din ordre, skal du udfylde den vedlagte returformular og sende pakken fra dit lokale posthus. Du kan også finde returformularen her: returformular

Du har tre muligheder for at returnere din ordre:

  • Du betaler selv for returporto (husk at få Track & Trace nummer på pakken), og det fulde returbeløb vil blive udbetalt eksklusiv dine egne returomkostninger. Her er det vigtigt, at du sender pakken som erhvervspakke med omdeling. Vi godtager ikke, at pakkerne bliver sendt til pakkeshops og vil derfor ikke blive afhentet. 
  • Hvis du vælger at bruge den tilsendte fragtlabel til returnering fratrækkes 50,- fra dit returbeløb. 
  • Du har også mulighed for at aflevere din returpakke i vores fysiske butikker: Buksecompagniet & andGOODS på Søndergade 2-3, 8600 Silkeborg. Her vil du ikke blive fratrukket 50,- fra dit returbeløb.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen, fra den er afsendt, til vi har den. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarligt emballage. Vi godtager derfor ikke returneringer af sko og sneakers, hvor selve skoæsken er blevet brugt til fragt. Sko og deres tilhørende æske skal altid pakkes forsvarligt i en kasse. 

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på info@andpants.com.

Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan indgive din klage til Center for Klageløsning HER.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal HER.

FORBEHOLD OG ANSVARSFRASKRIVELSE
AndPants.com tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer*, og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører. 

*Udsolgte varer 
Vi tager forbehold for udsolgte varer. Ved eventuelle problemer, kontakter vi dig pr. mail eller via telefon.